Hea koolipere,

Vabariigi valitsuse otsusega on alates 11. märtsist distantsõppel kõik Eestimaa koolid.
Distantsõppele jäävad ka 1.–4. klasside õpilased, samuti ei toimu kontaktõpet põhikooli lõpueksamiteks ja riigieksamiteks valmistujatele.
Vajadusel saavad kontaktõppes jätkata hariduslike erivajadustega õppijad. Meie kooli õppetoe meeskond võtab nende õpilaste vanematega ühendust ning täpne ajakava lepitakse igaühega kokku eraldi.

Distantsõppe korraldamisel järgime meie distantsõppe juhendit ning videotundide head tava.

Koolipäev algab kell 09:00 (v.a mõnel klassil, kellel on see info teada)

Kui vajate selleks perioodiks tehnilisi vahendeid, siis palun võtke ühendust meie haridustehnoloogiga: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Raamatute laenutamiseks palun kirjutage See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. (ilukirjandus) või See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. (õpikud ja töövihikud).

Kui tekib küsimusi, siis palun pöörduge oma õpetajate poole!

Lisainfo: https://www.hm.ee/et/uudised/distantsoppele-peavad-jaama-ka-1-4-klasside-opilased-lasteaialapsed-soovitatakse-koju-jatta

Hoidke oma tervist ja lähedasi!

Parimate soovidega

Kristi Tarik
Koolijuht