Menüü 6.02 - 10.02 2023
HOMMIKUSÖÖK
Esmaspäev
8-viljahelbepuder, või, marjad, leib, sepik, piim.
Teisipäev
Röstitud müsli, piim, võileivamäärded, leib, sepik.
Kolmapäev
Munapuder peekoni ja porruga, leib, sepik, piim.
Neljapäev
Kaerahelbepuder, või, marjad, leib, sepik, piim.
Reede
Võileivad: veisesink, sealihasink, pasteet, sul- juust, võileivamäärded, viil-juust, leib, sepik, piim, või.
Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.
LÕUNASÖÖK
Esmaspäev
Kuldne kartulisupp (maasuitsu kaelakarbonaad, kartul, sibul, porgand, puljong, riisijahu, köögikoor, till, petersell). Pannkook maasikamoosiga.
Teisipäev
Köögiviljaraguu hakklihaga (hakkliha, paprika, suvikõrvits, tomat, porgand, lillkapsas, riisijahu, köögikoor, puljong, maitse roheline) Tatar, Kartul, Peedi-õuna-roh-sibula salat (majonees).
Segasalat (oliiviõlikaste). Vesi.
Kolmapäev
Venepärane kalasupp (lõhehilee, sibul, porgand, kalapuljong, tomatikuubik, kartul, till) oliivid, hapukoor.
Kama mustikatega (keefir, kama, suhkur).
Neljapäev
Böfstrogonov (veiselihs, riisijahu, terav tomatikaste, ürtidega tomatikaste, sibul, puljong,
köögikoor, maitse roheline, küüslauk). Bulgur, Täistera pasta, Porgandi-lillkapsasalat (majonees).
Segasalat (oliiviõlikaste). Vesi.
Reede
Mulgipuder (kartul, odrakruup, või, piim, sibul, sealiha). Röstitud sibul. Hapukapsa- porgandisalat (oliiviõlikaste).
Peedi-marin. kurgisalat (majonees). Puuvili. Vesi.
Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.
PIKAPÄEVA OODE
Esmaspäev
Hakkliha-läätseroog (hakkliha, porgand, paprika, punased läätsed, puljong, küüslauk, sibul).
Puuvili.
Teisipäev
Borss (v-kapsas, kartul, sibul, porgand, puljong, peet, kanaliha). Leib. Sepik. Saiake.
Kolmapäev
Kerge kodujuustusalat (kodujuust, kurk, tomat, roh. sibul, hapukoor). Viinerid. Mahl.
Neljapäev
Frikadellisupp (kartul, sibul, porgand, puljong, frikadellid). Pannkook maasikamoosiga.
--------------------------------------------
Menüü koostas peakokk Elge Lätt, e-post
Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.