Menüü 05.06 - 09.06 2023
HOMMIKUSÖÖK
Esmaspäev
Tatrahelbepuder, või, pasteet, marjad, sul-juust, leib, sepik, piim.
Teisipäev
Krõbe marjamüsli, piim, võileivamäärded, leib, sepik.
Kolmapäev
Riisihelbepuder, või, marjad, leib, sepik, piim.
Neljapäev
Röstitud müsli, või, sul-juust, pasteet, piim, leib, sepik.
Reede
Kaerahelbepuder, või, marjad, leib, sepik, piim.
Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.
LÕUNASÖÖK
Esmaspäev
Pahupidi kapsarull (v-kapsas, hakkliha, sibul, puljong, pruun täistera riis). Kartul. Porgandi- porrusalat (majonees).
Segasalat (oliiviõlikaste). Vesi, leib, sepik.
Koolipiim, köögivili: Piim, keefir, nuikapsas.
Teisipäev
Külasupp (sealiha kondiga, v-kapsas, kartul, odrakruup, kaalikas, porgand, sibul, tomat, puljong, till, petersell). Hapukoor. Karamellitäidisega sõõrik, leib, sepik.
Koolipiim, köögivili: Piim, keefir, paprika.
Kolmapäev
Sealiha magus-hapus kastmes (sealiha, sojakaste, ingver, ketšup, ananass, paprika, riisijahu, puljong). Tatar, vesi.
V- kapsa - kurgisalat (majonees). Leib, sepik.
Koolipiim, köögivili: Piim, keefir, pirn.
Neljapäev
Pasta kalasupp lõhega (lõhefilee, porgand, sibul, kartul, kalapuljong, nuudlid, till, petersell). Kama marjadega (keefir, kamajahu, suhkur). Leib, sepik.
Koolipiim, köögivili: Piim, keefir, v- kurk.
Reede
Ühepajatoit (sealiha, kartul, v-kapsas, kaalikas, porgand, roheline hernes, puljong). Peedi- õuna- mustrõikasalat (majonees). Puuvili, vesi, leib, sepik.
Koolipiim: Piim, keefir.
Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.
PIKAPÄEVA OODE
Esmaspäev
Makaronisupp (kartul, porgand, liha, sibul, puljong, nuudlid, till). Kohupiimakreem marjadega, leib, sepik.
Teisipäev
Köögiviljaraguu hakklihaga (paprika, suvikõrvits, tomat, porgand, lillkapsas, hakkliha, puljong, köögikoor). Mahl.
Kolmapäev
V- kapsaborš (puljong, porgand, liha, sibul, kartul, peet, v- kapsas, till). Hapukoor, jäätis, leib, sepik.
Neljapäev
Tatra läätseroog (tatar, läätsed, mais, sibul, liha, paprika, puljong). Mahl.
NB! Seoses köögipersonali suurenenud töökoormuse tõttu on menüüs tehtud muudatused lisandite ja salatite valikus.
--------------------------------------------
Menüü koostas peakokk Elge Lätt, e-post
Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.