Omaloomingukonkursi eesmärgiks on soodustada õpilaste kirjandusliku omaloomingu arengut ning julgustada õpilasi end loomingu kaudu väljendama.
Konkurss toimub neljas vanuseastmes:
5.- 6. klass
7.‒ 8. klass
9.‒ 10. klass
11.‒ 12. klass
Konkursile on oodatud kõigi kolme ilukirjandusliku põhiliigi tekstid. Proosa- ja draamateksti maksimumpikkuseks on 7000 tähemärki koos tühikutega, luuletusi peab ühelt autorilt olema vähemalt kolm.

Tekstid esitatakse konkursile elektrooniliselt Wordi, pdf- või jpg-faili kujul. Dokumendi nimes peab olema varjunimi, klass ja žanr, nt: (LUMEINGEL_10.KLASS_LUULE).

E-kirjas peab olema varjunime kohta järgmine info: õpilase ees- ja perekonnanimi, klass, kool, juhendaja. E-kirja pealkirja lisada märgusõna: OMALOOMINGUKONKURSS.

Konkursile esitatud töid hindab žürii, kuhu kuuluvad Viimsi Kooli ja Viimsi Gümnaasiumi humanitaarainete õpetajad. Konkursi parimaid premeeritakse auhindadega. Žürii jätab endale õiguse anda välja ka eripreemiaid.

Omaloomingulised tööd saata e-posti teel hiljemalt 14. märtsiks 2023 aadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Tulemused tehakse teatavaks 8. mail 2023.

Teravat sulge noortele autoritele ja loomingulisi õpilasi juhendajatele!