1. Teeme koostööd Tartu Ülikooli Eetikakeskusega. N, 12. septembril külastab Eetikakeskuse esindaja meie kooli. E, 21. oktoobril toimub kõikidele õpetajatele mõeldud koolitus väärtuste teemadel.

2. Kuusalu valla Tugikeskuse juht on Annika Agu-Aasrand, kes hakkab tegutsema ka psühholoog-nõustajana. Tugikeskusse võetakse tööle ka logopeed.
3. Õpetajate päeva tähistatakse N, 3. oktoobril Kolgaküla rahvamajas, algus kell 18.00.
4. Esimesel koolinädalal esines palju probleeme J8 õpilasliini vedajaga. (Juhid ei tunne marsruuti, Jäetakse peatusi vahele, väljumine on muudetud meile teatamata ka 15 minutit hilisemaks võrreldes eelmise kooliaastaga.) Probleemidest on teadlikud nii Põhja-Eesti Ühistranspordikeskuse juhataja kui ka Jõelähtmevallavanem. Loodame, et probleemid lahenevad.
5. V-XII klassi õpilastel on kolmandal vahetunnil võimalik kasutada spordikeskuse võimlat. Jalatsid tuleb jätta ukse taha.
6. Uutele õpetajatele on määratud mentorid:
Birgit Nurmik ja Krislin Raik – mentor Astrid Rõuk
Kaja Riiberg – mentor Eve Sarap
Maarja Koovit – mentor Oskar Helde
Heleri Paiste – mentor Kersti Kaseleht
7. Ettepanekud (nimi ja põhjendus) Kuusalu valla hariduspreemiale esitamiseks on oodatud kuni R, 13. septembrini Vello Satsi meiliaadressil.
8. Gümnaasiumi valikainete kavva lisandub vanemmadruse õpe. X klassis on õppegrupp moodustatud, õpet alustatakse teisel poolaastal.
9. Koolisööklas saab süüa hommikuputru alates kell 7.45.
10. Oktoobris toimuvateks projektireisideks on õpilasgrupid moodustatud.
11. Õpetajatel lugeda üle evakueerimist puudutavad dokumendid ja selgitada neid õpilastele. Õppus toimub järgmisel nädalal.
12. Kristina Hääle meisterdamisring hakkab toimuma esmaspäeviti ja teisipäeviti.
13. Kooli Teenetemärgi kandidaadid esitada Saima Kallionsivule.
14. eKooli koolitused õpetajatele toimuvad arvutiklassis järgnevalt: K, 11. september 8. tund klassijuhatajad ja N, 12. september 8. tund mitte-klassijuhatajad. Tutvustatakse ka opiq-keskkonda.
15. K, 12. septembri hommikul tuleb konstaabel Kaisa Kajo I klasside õpilastele liiklusaabitsaid jaotama.
16. Õpetajad Marlen Kondratjuk, Sergo Treufeld ja Ilvard Eeriksoo viibivad N-R, 12.-13. septembril Liikuma Kutsuva Kooli sügisseminaril.
17. Piia Palge-Lepik ei viibi N, 12. septembril koolis.